mentaltræning

En klassisk outdoor mentaltræning foregår live, i grupper, i skoven, i en bålhytte, på en græsplæne og/eller ved et bål. Der vil være en introduktion om mentaltræning og den forestående session samt mulighed for at stille spørgsmål inden og efter, og at dele oplevelsen med de andre mentalatleter hvis du/I ønsker dette.

En mentaltræningssession til virksomheder foregår ved, at jeg kommer ud på arbejdspladsen og laver en fælles mentaltræning for dine medarbejdere i et egnet lokale. Ønskes træningen udenfor på matriklen aftales dette på forhånd. Der vil være en kort introduktion om mentaltræning og den forestående session samt mulighed for at stille enkelte spørgsmål og dele oplevelsen med de andre mentalatleter hvis du/I ønsker dette.

Mentaltræningsprogrammet kan skifte fra gang til gang mellem fysisk afspænding og mentalafslapning, og begge programmer giver efterfølgende en forøget energi, en indre ro og et øget mentalt velbehag.

På sigt vil det være muligt at købe mentaltræningsprogrammer herunder. En mentaltræning som lydfil varer varer cirka 15 minutter, og kan købes særskilt eller i pakker.

Mentaltræning

Private

Erhverv

Booking- og betalingsbetingelser:

Booking via kalender (klik her) og betaling via MobilePay eller bankoverførsel til Sydbank. Reg.nr.: 6847 Kontonr.: 0001533866

Betaling sker inden mentaltræningen med mindre andet er aftalt.

Ved afbud senere end 24 timer før aftalte session, opkræves 50% af sessionens pris.

Vil du høre mere