Om Kim Krohn

Mig

Mit navn er Kim Krohn. Jeg er naturmand langt ind i mit DNA, derfor er mit foretrukne kontor naturen.

Jeg er født i Nuuk, Grønland i 1974, og har tilbragt mine første 26 år deroppe. I dag er jeg bosat i Kolding, er gift, og har to dejlige drenge på fem og otte år. Jeg arbejder dels med belastede og udsatte unge på et opholdssted, og dels i min virksomhed Vedbaalet. Her arbejder jeg med personlig udvikling, mental sundhed, foredrag, vildmarksliv og med mennesker i naturen. På sigt håber jeg at kunne gøre min passion til min levevej.

uddrag af uddannelser og kurser

2019:

2013:  Cand. Scient. i biologi, SDU

2011:  PADI Certificering, Advanced Open Water Diver,   

2000: Wilderness First Aid for Outdoor Leaders, Sirius             Wilderness Medicine, Canada

2000: AECSKO Full guide certification, Wilderness                   Adventures, Canada

Min passion og mit hjem

Naturen er mit andet hjem. Jeg er opvokset med jagt, fiskeri og friluftsliv i verdens største baghave –Grønland og har overnattet over 10% (+1500 nætter) af mit liv i primitiv overnatning, og har tilbragt derudover tusindvis af livgivende dage i naturen, primært på den nordlige halvkugle. Jeg har altid dyrket meget og forskelligartet sport og friluftsliv. Senest har jeg kastet mig over geocaching, undervandsjagt og bushcraft.

Min livslange erfaring med friluftsliv og passion for naturen samt mit kendskab til at arbejde med mennesker, udgør fundamentet i min mentaltræning, i den neuropsykologiske coaching, på bushcraftkurserne og på naturforløbet for mænd. Og det vil du kunne mærke!

Min erfaring

Gennem hele mit liv har jeg arbejdet med mennesker på forskellig vis.

Jeg har praktisk erfaring fra detailbranchen, servicesektoren, undervisningssektoren og fra turismeindustrien som instruktør og arktisk naturguide, sælger, leder, underviser, grøn forandringsagent, coach og mentaltræner. 

Alle er områder, hvor den personlige kontakt og interaktion er afgørende for at skabe kvalitet, tilfredshed, tryghed og tillid samt gode oplevelser, relationer og læringsmiljøer.

Disse erfaringer vil jeg benytte i min coaching, neuropsykologisk coaching og mentaltræning på bushcraftkurserne samt på naturforløbet for mænd.

Vil du høre mere