Om Kim Krohn

Mig

Mit navn er Kim Krohn. Jeg er naturmand langt ind i mit DNA, derfor er mit foretrukne kontor naturen.

Jeg er født i Nuuk, Grønland i 1974, og har tilbragt mine første 26 år deroppe. I dag er jeg bosat i Kolding, er gift, og har to dejlige drenge på to og seks år. Til daglig arbejder jeg med mennesker og personlig udvikling.

Jeg er uddannet canadisk havkajakguide, “serviceøkonom”, grøn forandringsagent, biolog, int. cert. ICI coach, int. cert. ICI neuropsykologisk coach og int. cert. EMP mentaltræner.

Min passion og mit hjem

Naturen er mit andet hjem. Jeg er opvokset med jagt, fiskeri og friluftsliv i verdens største baghave –Grønland og har overnattet over 10% (+1500 nætter) af mit liv i primitiv overnatning, og tilbragt endnu flere livgivende dage i naturen, primært på den nordlige halvkugle. Jeg har altid dyrket meget og forskelligartet boldsport og friluftsliv. Senest har jeg kastet mig over geocaching, undervandsjagt og bushcraft.

Min livslange erfaring med friluftsliv og passion for naturen samt mit kendskab til at arbejde med mennesker, udgør fundamentet i min mentaltræning, neuropsykologisk coaching, på bushcraftkurserne og på naturforløbet for udsatte mænd.

Min erfaring

Gennem hele mit liv har jeg arbejdet med mennesker på forskellig vis.

Jeg har praktisk erfaring fra detailbranchen, servicesektoren, undervisningssektoren og fra turismeindustrien som instruktør og guide, sælger, leder, underviser, grøn forandringsagent, coach og mentaltræner. 

Alle er områder, hvor den personlige kontakt og interaktion er afgørende for at skabe kvalitet, tilfredshed, tryghed og tillid samt gode oplevelser, relationer og læringsmiljøer.

Disse erfaringer vil jeg benytte i min mentaltræning, neuropsykologisk coaching, på bushcraftkurserne og på naturforløbet for udsatte mænd.

Vil du høre mere