Outdoor neuropsykologisk coaching

Hvad kan outdoor neuro-psykologisk coaching?

Kombinationen af fysisk aktivitet, landskabsformer, frisk luft, dagslys, dufte og især grønne nuancer samt andre naturlige, bløde sanseindtryk påvirker din mentale sundhed positivt og frigiver endorfiner –kroppens egen narkotika, og mindsker hjernens produktion af stresshormoner.

Vi får det simpelthen bedre af at gå og være i naturen og det er min oplevelse at det er med til at forstærke coachingen og motivere dig til at nå dine mål.

På naturens præmisser

Outdoor coaching stiller naturligvis krav til både mig som coach og at vi begge er indstillet på at coachingen primært bliver på naturens præmisser. Til gengæld giver det dig noget helt unikt og kraftfuldt at blive coachet i naturen.  Der er rig mulighed for at praktisere dette i Danmark, og tid og sted aftales individuelt og i forhold til din bopæl. Ring eller skriv, så finder vi i fællesskab en god løsning for dig!

Coaching ved bålet

Derudover kan du vælge at blive coachet ved bålet. Dette kræver booking af minimum to timers sammenhængende coaching, hvor coachingen suppleres med et skønt bål i en privat skov i forbindelse med et økologisk landbrug, beliggende mellem Kolding og Vejle. Her vil du mærke de ovennævnte positive effekter fra naturen samt bålets kraft, varme, farvespil, dufte og lyde fra denne livgivende kilde smitte af på coachingen, dit sind og dit udbytte. Længerevarende forløb ved bålet er muligt, ring eller skriv og hør nærmere.

Bestil en tid her

[contact-form-7 id="2116" title="Coachingformular"]

Vil du høre mere