Om neuropsykologisk coaching

Hvad er neuro-psykologisk coaching?

Neuropsykologisk coaching er en kraftfuld blanding mellem coaching og mentaltræning. Hvor coaching opererer på det bevidste plan, går neuropsykologisk coaching i dybden, og arbejder på det ubevidste plan med fx. kraftfulde suggestioner og visualiseringer. Derfor er neuropsykologisk coaching langt mere kraftfuld end traditionel coaching, mere resultatskabende og bredere anvendelig til flere udfordringer og lidelser.

Hvordan foregår det?

Når det er tid til din neuropsykologiske coaching foregår det langt hen ad vejen som når jeg coacher på traditionel vis. Jeg lytter og stiller dig en lang række spørgsmål som åbner dit søgefelt for det svar eller den handling du leder efter. Forskellen her er, at jeg også anvender kraftfulde værktøjer fra mentaltræningen såsom suggestioner og visualiseringer. Fx vil jeg ofte bede dig om at lukke øjnene op til flere gange i løbet af sessionen. Såfremt der er tale om en ny udfordring eller en ny vinkel på samme udfordring får du til sidst en individuel mentaltræning om den relevante udfordring du blev coachet på. Denne mentaltræning får du efterfølgende som en lydfil. Det er dit personlige mentaltræningsprogram som jeg anbefaler at du lytter til hver dag mindst een gang om dagen mellem dine sessioner.

Hvad er det særligt godt til?

Neuropsykologisk coaching kan anvendes på alle udfordringer, store som små, men er særligt kraftfuldt til bl.a.  stress, depression, lavt selvværd, overvægt, spiseforstyrrelser, relationer, flyskræk og eksamensangst

Et typisk forløb

Neuropsykologisk coaching er en process som strækker sig over 3-6 måneder, da der er vigtigt at du får tid mellem sessionerne til at arbejde med dig selv, og mærke forandringerne. Derfor anbefaler jeg at du køber en pakke med 5 sessioner. Hvis du er i tvivl så kontakt mig endelig, så vi sammen kan finde det helt rigtig forløb for dig. Den første session bruges også til at afgøre om hvorvidt der er en god relation og et godt samarbejde mellem os, da det er afgørende for kvaliteten i coachingen og dit udbytte af coachingen. Skulle du derfor beslutte at afbryde samarbejdet efter første session pga. dette, skal du ikke betale noget. Det er afgørende for mig at du føler dig godt tilpas med mig som din coach.

Bestil en tid her

[contact-form-7 id="2116" title="Coachingformular"]

Vil du høre mere