Coaching

Coaching

Jeg tilbyder målrettet og professionel coaching og coachingforløb til private, ledere, studerende, ledige og sårbare borgere i kommunalt regi i trygge omgivelser hos dig, via Skype eller på en gåtur.

Som coach har jeg 100% fokus på dig og dit behov og sikrer mig derved at du opnår de bedste betingelser for at nå dine mål. Derfor vil du efter hver session gå fra coachingen med flere ressourcer, værktøjer og klarhed, end da du ankom.

Hvis du efter første coachingsession er i tvivl om hvorvidt coaching er noget for dig, og med mig som coach/ samtalepartner, tilbyder jeg første gang gratis, såfremt du beslutter dig for ikke at fortsætte i et forløb hos mig. (Undtaget herfra er aftalte enkeltstående coachingsessioner, som betales.)

Efter den første session vurderer vi i fællesskab om forløbet skal fortsætte eller ophøre. Det er afgørende at jeg er den rette coach for dig, så du ikke spilder din tid, penge og ikke når dine mål.

Da coaching er en erkendelses- og forandringsproces, varer et forløb typisk 5-10 gange over 3-8 måneder, hvor hver coachingsession tager cirka 60 minutter. Første gang er ofte lidt længere.

Bestil en tid her

Vil du høre mere