Neuropsykologisk Coaching

Om coaching

Coaching handler om at du får hjælpe til at hjælpe dig selv. Dette sker ved at jeg stiller en række kvalificerende og reflekterende spørgsmål, som åbner sit søgefelt, dine muligheder og din handlekraft. Coaching kan skabe netop den forandring, du ønsker dig i dit liv, så du kan nå dine mål både personligt og fagligt. Coaching hjælper dig med at (gen)finde dine ressourcer og mentale styrke, så du opnår klarhed og balance i livet. Det er min opgave som professionel coach at opstille rammerne, hjælpe og støtte dig i processen, men du ejer målet, har svarene og ansvaret for at nå målet.

OM NEURO-PSYKOLOGISK Coaching

Neuropsykologisk coaching er en kraftfuld blanding mellem coaching og mentaltræning. Hvor coaching opererer på det bevidste plan, går neuropsykologisk coaching i dybden, og arbejder på det ubevidste plan med fx. kraftfulde suggestioner og visualiseringer. Derfor er neuropsykologisk coaching langt mere kraftfuld end traditionel coaching, mere resultatskabende og bredere anvendelig til flere udfordringer og lidelser.

DIN COACH

Som coach er jeg tillidsvækkende, nærværende og lyttende og jeg vil udfordre dig gennem mine spørgsmål, så du opnår en øget selvindsigt, refleksion og klarhed. Dette fører til flere ressourcer, mere motivation og handlekraft.

Min opgave er, ved brug af en række forskellige spørgeteknikker og værktøjer, fra traditionel coaching og mentaltræning (dette mix dækker over neuropsykologisk coaching), at hjælpe dig til et overblik for at du kan kan finde frem til disse ressourcer og svar både på det bevidste og ubevidste plan.

Outdoor neuro-psykologisk coaching

Jeg tilbyder også outdoor neuropsykologisk coaching og bålcoaching, da naturen som kulisse kan noget helt særligt. Neuropsykologisk coaching i naturen giver, med højt til loftet, muligheden for at koble sanselige indtryk med kraftfulde greb fra både coaching og mentaltræning, for derigennem at åbne op og skabe fundamentet til permanente livsforandringer.

Kombinationen af fysisk aktivitet, landskabsformer, frisk luft, dagslys, dufte og især grønne nuancer samt andre naturlige bløde sanseindtryk påvirker din mentale sundhed positivt og frigiver endorfiner –kroppens egen narkotika, og mindsker hjernens produktion af stresshormoner.

Forløb for mænd

MAND dig op ved bålet

Naturen har en dokumenteret positiv indvirkning på vores mentale helbred, og dermed også på vores livskvalitet og selvopfattelse.

På dette forløb vil du opleve en stor personlig udvikling, der vil styrke dig i dit liv, der hvor du står lige nu og fremadrettet. Derfor vil forløbet hjælpe dig med at nå dine mål og med den forandring, du ønsker.

Vil du høre mere