Coaching

Din coach

Min tilgang er tillidsvækkende, nærværende og lyttende, og du vil opleve at vi udforsker nuet men ellers arbejder i fremtidsfeltet. Som coach giver jeg ikke råd, men tror på at du selv har ressourcerne og svarene i dig til netop det du ønsker at forandre. Min opgave er, ved brug af en række forskellige spørgeteknikker og værktøjer, at hjælpe dig til et overblik for at du kan kan finde frem til disse ressourcer og svar. Ressourcerne og svarene bruger du til at navigere i den retning, der passer bedst til dig. Ansvaret for at nå dine mål bor med andre ord hos dig.

Som coach vil du derfor opleve mig som tillidsvækkende, nærværende og lyttende og jeg vil udfordre dig gennem mine spørgsmål, så du opnår en øget selvindsigt, refleksion og klarhed. Dette fører til flere ressourcer, mere motivation og handlekraft.

Jeg tilbyder målrettet og professionel coaching til private, ledere, studerende, ledige samt sårbare borgere i kommunalt regi hos dig, via Skype eller på en gåtur. Derudover tilbyder jeg, til ovenstående, også outdoor coaching, hvor coachingen foregår væk fra byen ude i naturen. Et tilvalg hertil er at kunne blive coachet ved bålet (se mere under outdoor coaching). På sigt vil jeg også tilbyde coaching i kombination med en vildmarkstur i bushcraftens tegn et sted i Norden, hvor du vil kunne mærke effekten af at være langt væk hjemmefra og ude i vildmarken, hvor dine sanser og nærvær skærpes, din hjerne slapper helt af og du får muligheden for at genfinde dig selv i en fantastisk ramme.

Det er dokumenteret at ophold og aktivitet i naturen får din hjerne til at frigive endorfiner, der øger din lykkefølelse og dit velvære og samtidig reduceres mængden af stresshormoner i kroppen. Dette og de mange bløde sanseindtryk fra naturen samt rammeskiftet fra bymiljøet, støtter dig i at være mere afslappet, nærværende, reflekterende og fokuseret pga. langt færre sanseindtryk end i byen, som din hjerne ellers skal bearbejde.

Ved at skabe nye neurale forbindelser til nye vaner og tankemønstre samt skabe emotionelle billeder af den ønskede fremtidige tilstand, kan coaching flytte dig mentalt, og bibringe dig en øget livskvalitet i netop den retning, du ønsker. Derfor kan du, hvis du har et oprigtigt ønske om forandring, nå dine mål og den fulde effekt af coaching efter typisk 5-10 gange fordelt over en periode på 3-8 måneder. Dette er dog betinget af at du bliver coachet af en professionel coach, som jeg selv, dvs. en der er uddannet og certificeret efter internationale standarder.

https://illvid.dk/naturen/natur-derfor-er-skoven-sund-for-dig

https://natgeo.dk/natur/naturens-helbredende-kraft

https://altompsykologi.dk/2017/08/naturen-kur-stress-angst-ikke-redigeret/

Om coaching

Coaching kan skabe netop den forandring, du ønsker dig i dit liv, så du kan nå dine mål både personligt og fagligt. Coaching hjælper dig med at (gen)finde dine ressourcer og mentale styrke, så du opnår klarhed og balance i livet. Coaching tager udgangspunkt i dig, din nuværende situation og primært din fremtidige ønskede tilstand. Dvs. coaching befinder sig mest i fremtidsfeltet og er løsningsorienteret, ressourceskabende og handlingspræget.

Coaching

Jeg tilbyder målrettet og professionel coaching til private, ledere, studerende, ledige samt sårbare borgere i kommunalt regi hos dig, via Skype eller på en gåtur.

Hvis du har et oprigtigt ønske om forandring af noget i dit liv, er coaching en anerkendt og eftertragtet metode til at opnå dette, uanset om det er personligt eller fagligt relateret.

Som coach har jeg 100% fokus på dig og dit behov og sikrer mig derved at du opnår de bedste betingelser for at nå dine mål. Derfor vil du efter hver session gå fra coachingen med flere ressourcer, værktøjer og klarhed end da du ankom.

Outdoor coaching

Jeg tilbyder også outdoor coaching og bålcoaching, da naturen som kulisse kan noget helt særligt. Coaching i naturen giver, med højt til loftet, mulighed for at åbne op og tænke store tanker. 

Kombinationen af fysisk aktivitet, landskabsformer, frisk luft, dagslys, dufte og især grønne nuancer samt andre naturlige bløde sanseindtryk påvirker din mentale sundhed positivt og frigiver endorfiner –kroppens egen narkotika, og mindsker hjernens produktion af stresshormoner.

Forløb for udsatte mænd

MAND dig op ved bålet

Naturen har en dokumenteret positiv indvirkning på vores mentale helbred, og dermed også på vores livskvalitet og selvopfattelse.

På dette forløb vil du opleve en stor personlig udvikling, der vil styrke dig i dit liv, der hvor du står lige nu og fremadrettet. Derfor vil forløbet hjælpe dig med at nå dine mål og med den forandring, du ønsker.

Vil du høre mere