Mentaltræning

Om mentaltræning

Mentaltræning kendes fra elitesporten, hvor topatleter forbedrer deres performance. I dag anvendes mentaltræning alle som har et ønske om forandring eller et ønske om at præstere bedre eller nå et bestemt mål. Mentaltræning forbedrer også søvnen, er stressreducerende, øger glæden, fokus og ens pytgrænse og giver fysisk afspændthed. Mentaltræning er en nem metode til at skabe store resultater og forandringer ved en lille indsats. 

Mentaltræning fungerer ved at du dagligt lytter til en selvvalgt lydfil på cirka 17 minutter, med mindre du vælger en outdoor mentaltræning, hvor det hele foregår live, og det er sådan set det eneste du skal gøre.

din mentaltræner

Som din mentaltræner vil du opleve mig rolig, professionel,  og tillidsvækkende. Når jeg laver outdoor mentaltræning sørger jeg altid for at alle mentalatleter sidder eller ligger behageligt og varmt og godt. Jeg fortæller præcis hvad der kommer til at ske, så du altid føler dig tryg, parat og afklaret, også så du får mest muligt ud af mentaltræningen.

mentaltrænings-programmer

Her kommer der til at ligge en række generelle mentaltræningsprogrammer. De kan købes enkeltvis eller i flere ad gangen, og addresserer nogle genkendelige udfordringer såsom glæde, ro, søvn, energi, kropsvarme, tankemylder, selvværd, angst, depression. Jeg vil gerne understrege at de er generelle, og derfor kan du opleve at de ikke afspejler din situation 100%. Ønsker du dit helt personlige og tilpassede mentaltræningsprogram kan du kontakte mig, så jeg kan udvikle det til dig. Det er naturligvis dyrere men det skyldes at jeg laver en forudgående coaching/ neuropsykologisk coachingsession med dig, og på baggrund heraf vil jeg udvikle og indtale programmet med specifikke ord så det passer præcis til dig og din situation.

outdoor mentaltræning

Når jeg praktiserer mentaltræning i naturen forstærkes træningen og effekten på grund af dels de mange sanselige indtryk fra naturen og dels fra bålet. Forskning viser og at hjernen slapper helt automatisk mere af i naturen og ved bålet. Kulissen betyder altså utroligt meget, og den bedste kulisse er i min optik naturen. Her har du lettere og hurtigere ved at slappe af, alt er naturligt omkring dig, og der er ikke noget bystøj omkring dig, kun naturens lyde.

Når bålet tændes slapper vi alle helt automatisk af. Vi sænker paraderne, indstiller blikket på uendeligt og samles ved bålet, der fungerer som en social uforpligtende ramme.

Forløb for mænd

MAND dig op ved bålet

Naturen har en dokumenteret positiv indvirkning på vores mentale helbred, og dermed også på vores livskvalitet og selvopfattelse.

På dette forløb vil du opleve en stor personlig udvikling, der vil styrke dig i dit liv, der hvor du står lige nu og fremadrettet. Derfor vil forløbet hjælpe dig med at nå dine mål og med den forandring, du ønsker.

Vil du høre mere