Om Bushcraft

Bushcraft dækker over det primitive friluftsliv og oversættes bedst til vildmarksfærdigheder. Det anvendes i dag over det meste af verden af folk med interesse for det primitive friluftsliv og ønsket om at tilegne sig færdigheder og teknikker til at kunne leve i og af naturen i en periode. Nogle oprindelige folkeslag anvender fortsat bushcraft som en naturlig del af deres tilværelse.

DET SIMPLE LIV

Årsagen til den globalt stigende interesse for bushcraft skal nok findes i det tempofyldte, stressende og højteknologiske liv, vi lever i dag. Ved at dyrke bushcraft, kommer du og din hjerne ned i tempo og får en unik mulighed for at dyrke ’det simple liv’ derude, og mærke dig selv på en anden og befriende måde. Naturen er den bedste medicin for dig, uanset om du er stresset, sygemeldt, sårbar eller bare trænger til en pause og en ’digital detox’ fra hverdagen.

UD I NATUREN

Bushcraft kan kombineres med og uden moderne udstyr eller med meget eller lidt grej. Om du træner dine vildmarksfærdigheder fx at bygge et naturshelter, snitte din egen ske, finde spiselige planter, tappe birkesaft, tænde bål med flint, stål, eller ildbor, eller blot trænger til en primitiv overnatning alene eller med andre ligesindede er underordnet, så længe du kommer ud i naturen.

DSC_0020

NATURENS MEDICIN

Bushcraft giver ro, nærvær og afstresning –herude kan du lade dine batterier op og nyde naturen, duftende, lydende, farverne og lyset. Du mærker naturens åndedræt og tilpasser dig naturen og bruger den på en forsvarlig og naturlig måde.

Prøv det selv, det er sundt men kan være vanedannende!

Vil du høre mere