Alene i vildmarken

Alene i vildmarken

Har du også set programmerne Alone og Alene i vildmarken, og kunne du tænke dig at høre hvordan du kan ‘overleve’ i vildmarken?
 
 
Så er der lige nu en unik mulighed for at lade dig blive inspireret og forført på en 4 timers autentisk og inspirerende introduktion i basis overlevelse på første række med Kim Krohn, vinderen af Alene i vildmarken 2020. Kim tager udgangspunkt i, og deler rundhåndet ud af, de 60 dage han overlevede alene i den norske vildmark, uden medbragt mad, og kun med et minimum af udstyr. Hør hvordan Kim forberedte sig på sit livs vildmarkstur. Kim har desuden personligt grej og beklædning med fra vildmarken, og du kan også få svar på dine spørgsmål. Dagen vil veksle mellem fortællinger, udstyrsfremvisning, demonstrationer, og en gåtur i skoven. Du kommer hjem med en fundamental viden om at ‘overleve’ som du kan tage med dig på din næste ‘overlevelsestur’ i vildmarken.
 
 
Emnerne er bl.a. beklædning, basisgrej, shelterdesigns, lejrpladsvalg, tør-mæt-varm, kropstemperatur, ild, vand, mad, førstehjælp, orientering, naturens historier, naturens ressourcer, forberedelse, rutiner, prioriteringer, daglige gøremål, kroppens signaler, tilpasningsevne, improvisation, isolation, afsavn, mind-set, mental styrke, selvcoaching, mentaltræning og overlevelsesstrategier.
 
 
Der er bålkaffe, årstidens naturte og snacks til dagen, medbring selv vand og passende beklædning til årstiden. Vi ses til en fantastisk inspirerende dag i skoven!
 
 
Sted og antal: Privat skov, 20 min. fra Kolding, ml. 4 – 12 deltagere.

Tidspunkt: Lørdage kl. 9-13, hele året.
Pris: 625kr. (fra +12 år)